eldodnet
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

eldodnet

جميع الاقسام توجد حصريه على الدود نت (تصميم الموقع الدود و الاصدقاء) ♪ ♫°·.¸.•° eldodnet °·.¸.•°♪♫
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم)

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
كيروو
الدود نت المتوسط
الدود نت المتوسط
كيروو


عدد الرسائل : 195
تاريخ التسجيل : 02/02/2008

الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Empty
مُساهمةموضوع: الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم)   الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Icon_minitimeالإثنين مارس 24, 2008 8:43 am

الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Get-2-2008-jamzj0aw الكشري الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Get-2-2008-jamzj0aw

المقادير :



مقاديرالمكرونة :



1/2 كيلو مكرونة اسباجتى - 2 كوب أرز - 2 كوب مكرونة صغيرة - 1/2 كوب عد س بجبة - 1/2 كوب حمص الشام

الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Get-2-2008-oxwbgm2l

مقادير الصلصة :



4 بصلات متوسطة مبشورة - عصير 5حبات طماطم - 1/2 كوب زيت - 2 ملعقة كبيرة دقيق - ملعقة صغيرة ملح - 1/2 ملعقة فلفلاسمر - 1/2 ملعقة شطه - 1/2 فنجان خل .


الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Get-2-2008-2djwkjod

مقادير الدقة :



1/2 كوب ماء - 1/2 فنجان خل - ملعقة صغيرة توم - 1/2 ملعقة صغيرة كمون - 1/2 ملعقة صعيرة شطة .

الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Get-2-2008-jphs1nhc

الطريقة :



1- تسلق المكرونة الاسباجتى فى ماء مضاف له ملعقة ملح صغيرة و قليل من الزيت
2- تسلق المكرونة الصغيرة بنفس الطريقة
3- يسوى الارز عادى
4- ينقع العدس و الحمص كلا على حده فى بعض الماء لمدة 1/2 ساعة ثم يسلقوا كل واحد لوحده فى ماء مضاف له قليل من الملح

الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Get-2-2008-kkk1kz30

5- بعد ان يتم سلق الجميع يتم خلط المكرونة الصغيرة و الاسباجتى معا
6- يخلط العدس بعد سلقة مع الارز بعد نضجه

الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Get-2-2008-xzkdlmzn

7- لعمل الصلصة نقوم بخلط الدقيق مع البصل المبشور ثم نحمر البصل فى الزيت حتى يصفر لونه

الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Get-2-2008-1ikk30yl

8- نرفع البصل المحمر و فى الزيت المتبقى نقوم بعمل الاتى
9- نضع فوقه عصير الطماطم و الملح و الفلفل و الشطة و نتركه يتسبك 10 دقايق , ثم نصب فوقه الخل و الماء و نتركه كمان 10 دقائق .

الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Get-2-2008-ygez5vcp

0- الدقة نضع كل المكونات فى برطمان و نرجه جيدا حتى يمتزج جيدا



11- لتقديم الكشرى :



نضع بعض من المكرونة و فوقها بعض من الارز و نرش على الوجه الحمص المسلوق و قليل من الصلصة و نرش على الوجه البصل المحمر , و على جنب نضع اناء به الصلصة و الدقة


الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Get-2-2008-gwp2wsat

طبق كمان اهوا <<<مش عايزخناق على الاطباق <<< ههههه

الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Get-2-2008-b30cvnzr

و بالهنا و الشفا و يارب يعجبكم الكشرى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
kooookty
الدود نت الكبير
الدود نت الكبير
kooookty


عدد الرسائل : 603
العمر : 34
تاريخ التسجيل : 21/02/2008

الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم)   الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم) Icon_minitimeالجمعة مارس 28, 2008 2:01 am

جميلة اوووووي الطريقة بس ابقي هاتلنا حاجات جديدة شوية يعني حاجات اوووي مرة نسمع عنها


يعني اللحمة بالبطيخ المشروف بالبتنجان يعني


شكرا علي المجهود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.eldodnet.ahlamontada.com
 
الكشري(خشوا اتفرجوا بس بجد دي طريقة مطاعم)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
eldodnet :: المنتدى العام :: قسم الماكولات والطبخات الشهية-
انتقل الى: